STEAKHOUSE EL TORO

STEAKHOUSE EL TORO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 203 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse El Toro. Meer weten? Ontdek meer

16 aug 2022 om 8:15 was niet echt lekker heb de helft weg gegooid. voor mij geen toro meer.
14 aug 2022 om 9:49 Geen friet en salade gevraagd alleen lekker malse sparribs en wat ik kreeg was niet te eten leek wel rubber 10% fooi gegeven dus 31 € letterlijk in de container gegooid als je sparribs wilt die lekker zijn hier niet bestellen
14 aug 2022 om 1:17 Kipfilet met champignon roomsaus besteld, saus leek net een bakje met slootwater en zat niet eens 1 champignon in.. Kipfilet was nog droger dan de Sahara.. 2 hapjes genomen daarna alles weggegooid. NIET VOOR HERHALING VATBAAR DUS!!!
11 aug 2022 om 23:15 Bezorging duurde veels te lang Hamburgers waren taai en aangebrand Frieten waren niet te eten En de kip burger was maar een dun plakje kip Ga hier nooit meer eten bestellen wat wen balle tent
8 aug 2022 om 19:57 bezorgtijd was feitelijk 2 uur, wat ik ongehoord vind bij zsm. Daarentegen waren de hamburgers top,
6 aug 2022 om 1:42 Eten was warm, voldoende en kwam vlugger dan gezegd. Zoals altyd was het weer lekker smullen.
3 aug 2022 om 19:58 Bezorgen duurt lang, Helft van het eten was koud.
1 aug 2022 om 22:20 Frietjes waren helaas lauw en taai. Kroketten qua smaak heel lekker,maar waren kapot .Verkeerd gerecht en saus vergeten. Gebeld en 45min later het juiste gerecht en de vergeten saus alsnog gebracht. Dit laatste was in ieder geval prima.
1 aug 2022 om 20:14 Jullie zijn wel snel om iemand zijn mening te laten weten, het eten is nog niet eens binnen, is nu al 40 minuten te laat. Zal geen tweede keer meer bij jullie bestellen
22 jul 2022 om 20:14 Voor 90 euro besteld. Wonen nog geen km van het restaurant. Eten was volledig koud. Jammer, zo verlies je vaste klanten.
18 jul 2022 om 20:40 Meer dan 2 uur moeten wachten. Had bestelling om 20.40 nog niet
18 jul 2022 om 18:45 Wat een rotzooi alles was zo taai nooit meer . ook was alles ijskoud en hadden we een bon van iemand anders erin bezorgtijd 17:45 die kwam pas om 18:15 en zo gierig.